Datacenter ontwerp nodig?

Bent u op zoek naar een datacenter specialist die voor uw organisatie een passend datacenter ontwerp kan maken? Dan is Netways Europe precies wat u zoekt. Om in te kunnen spelen op de steeds hogere eisen die gesteld worden aan het IT-beheer van uw organisatie is het verstandig om te investeren in een snel, flexibel en veilig netwerk. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, datacenter ontwerp, assemblage (prestaging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Met onze diepgaande kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie maken wij uw datacenter klaar voor de toekomst. Samen met u, en waar nodig met input van fabrikanten,  gaan we kijken wat uw organisatie nodig heeft en maken wij een schaalbaar en betrouwbaar datacenter ontwerp. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met complexe netwerk infrastructuren en hebben al vele afnemers ondersteund bij het ontwerp van LAN, WAN en MAN. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en ook voor uw organisatie gaan onze specialisten graag aan de slag om een datacenter ontwerp op maat maken.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Producten van hoge kwaliteit voor datacenter ontwerp

Op zoek naar een datacenter ontwerp? Wij bieden producten van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is. De producten waar wij mee werken zijn onder andere van de bekende wereldleider in telecommunicatie: Huawei. xPON en Ethernet zijn slimme en goed ontworpen netwerken die toekomstgericht zijn. Groen en kosteneffectief met minder actieve apparaten krijgt u een flexibeler netwerk dat moeiteloos nieuwe toepassingen kan ondersteunen en tegelijkertijd voldoet aan de strengste beveiligingseisen. Netways Europe maakt gebruik van DWDM in combinatie met Dark fiber. Deze techniek maakt het mogelijk om de capaciteit van het Darkfiber-netwerk uit te breiden zonder meer vezels aan te hoeven leggen.

Klantgerichte methode voor uw datacenter ontwerp

Ons team van specialisten onderscheidt zich door een consultatieve marktbenadering wat een zeer klantgerichte methode is voor uw datacenter ontwerp. Wij helpen u een netwerk op te zetten dat helemaal afgestemd is op de behoeften van uw organisatie. Als er onvoldoende kennis, ervaring of tijd voorhanden is binnen uw organisatie dan kan Netways Europe ook het gehele traject van pre-sales, architectuur en design op basis van consulting van u overnemen. Ook kunt u de bij ons aangekochte componenten laten assembleren, stagen en testen. Dit voorkomt verrassingen bij de implementatie. Om uw netwerk 24/7 operationeel te houden bieden wij u onze support en service aan. Als u meer informatie nodig heeft kunt u altijd contact met ons opnemen!