Datacenter ontwerp

/Datacenter ontwerp
Datacenter ontwerp2019-10-01T07:58:57+00:00

Datacenter ontwerp nodig?

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die u kan ondersteunen in het ontwerpen van een datacenter? Voor een datacenter ontwerp bent u bij Netways Europe aan het juiste adres. U bent bij ons in goede handen als u op zoek bent naar veel ervaring en de juiste professionals in een gemotiveerd team. Netways Europe maakt namelijk datacenter oplossingen. Wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring aan op het gebied van netwerk ontwerpen en datacenter ontwerp. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze datacenter ontwerpen.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Datacenter ontwerp van Netways Europe

Door gebruik te maken van onze expertise bent u verzekerd van professioneel advies. Wij ondersteunen en adviseren u graag met het realiseren van een goed datacenter ontwerp. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het maken van verschillende datecenter ontwerpen. Wij ontwerpen en voeren uit. Naast het ontwerpen van datacenters bent u bij ons op het juiste adres voor het inwinnen van advies en service & support. Onze experts ondersteunen en ontwikkelen met grote passie uw gewenste datacenter. Wij zijn de importeur en Value-add distributeur die met een groot team van specialisten zich onderscheidt door een consultatieve marktbenadering.

Klantgerichte methode 

Netways Europe staat bekend om zijn klantgerichte methode. Wij vinden het belangrijk om eerst uw wensen te bespreken alvorens wij starten met een datacenter ontwerp. Samen met u bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en uw eisen. Vanuit dat punt gaan wij verder en bouwen wij een goedlopende datacenter ontwerp. Na het ontwerp onderzoeken en testen wij uw datacenter uitvoerig. Onze klantgerichte methode zorgt ervoor dat wij met u werken aan de juiste oplossing. Wij bieden u een ervaring aan van diepgaande kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. 

Meer weten over datacenter ontwerp?

Kort samengevat is een datacentrum een verzameling van servers. Wij bieden u producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelt Netways Europe zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten geselecteerd op kwaliteit. U vindt bij ons een schat aan ervaring met datacenters. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Netways Europe ontwikkelt diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten geselecteerd op kwaliteit. Wilt u meer weten over onze datacenter ontwerpen? U kunt ons telefonisch, per e-mail en via ons online contactformulier benaderen.