Datacenter infrastructuur nodig?

Bedrijfsprocessen moeten te allen tijde doorgaan. Daarom is het van belang dat er een goede datacenter infrastructuur aanwezig is in iedere organisatie. Bent u op zoek naar een goede datacenter infrastructuur voor uw bedrijf? De specialisten van Netways Europe ontwerpen en ondersteunen u graag in uw wensen voor het realiseren van een goede datacenter infrastructuur in uw bedrijf. Op onze website vindt u meer informatie over onze afgeronde projecten. Neemt u gerust een kijkje en laat u verrassen door de vele diensten en datacenter producten die wij u aanbieden.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Waarom een datacenter infrastructuur belangrijk is

Doordat uw bedrijf veel gegevens moet opslaan heeft u een groot datacenter nodig. Een datacenter is een fysieke locatie met belangrijke infrastructuur. Hoe groter uw bedrijf, hoe groter uw datacenter moet zijn. In de loop der jaren verzamelt u steeds meer informatie die moeten worden opslagen. Door gebruik te maken van kleine servers komt u op den duur ruimte tekort. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren. Wij zijn specialisten in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Door ons grote team van experts bent u bij ons op het juiste adres voor al uw wensen voor een datacenter infrastructuur

Over Netways Europe 

Netways Europe is gevestigd in Nederland. Wij werken vanuit ons kantoor in Houten aan verschillende datacenter toepassingen voor verschillende bedrijven. Wij ontwikkelen zelf diverse toepassingen die onder onze eigen specificaties gemaakt worden. Wij bieden u producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern gewaarborgd is. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van de juiste professionals met de juiste input voor het vormgeven van uw wensen. Wij staan bekend om onze klantgerichte werk methodes. Wij bespreken graag met u uw wensen en eisen voordat wij aan de slag gaan met een datacenter ontwerp. Onze kennis van netwerk infrastructuren ligt met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. U bent bij ons op het juiste adres als u op zoek bent naar datacenter oplossingen. 

Meer weten over datacenter infrastructuur?

Bent u geïnteresseerd in een datacenter infrastructuur en bent u benieuwd wat Netways Europe voor uw bedrijf kan betekenen? Op onze website vertellen wij u meer over onze diensten en ADVA producten. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen bij onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van onze producten en de specialisatie van onze medewerkers. Voor al uw vragen over onze producten of diensten kunt u ons vrijblijvend benaderen.