Datacenter engineer nodig?

Bent u op zoek naar een datacenter engineer? Bent u op zoek naar een bedrijf dat u een datacenter engineer aanbiedt? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij  Netways Europe. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan bij het ontwerpen en realiseren van uw datacenter. Bent u op zoek naar een datacenter uitbreiding of heeft u problemen met uw huidige datacenter? Onze experts staan u graag te woord. Als u op zoek bent naar een professionele datacenter engineer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met ADVA optical. Dit is een telecomaanbieder die netwerkapparatuur levert voor data, opslag- spraak- en videodiensten. ADVA heeft een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 1800 werknemers. Netways Europe is uw leverancier voor high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Netways Europe is gespecialiseerd in datacenter infrastructuur, technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Datacenter engineer bij Netways Europe

Bent u op zoek naar een datacenter engineer? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u mee denkt en de juiste kennis en vaardigheden in huis heeft om uw datacenter goed te laten functioneren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Netways Europe. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, waardoor wij u vandaag de dag goed van dienst kunnen zijn. Wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring aan in het ontwerpen, upgraden, aanpassen en optimaliseren van datacenters en netwerksnelheden. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Bent u benieuwd wat wij als datacenter engineer voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast bent u vrij om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf en datacenter. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Datacenter engineer bij Netways Europe

Netways Europe is gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Wij kunnen u helpen met het support en de service die nodig is voor het operationeel houden van uw netwerk omgeving. We bieden hiervoor standaard (fabrieks) service contracten of, indien gewenst opmaat. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode en kunnen u als datacenter engineer goed van dienst zijn. Naast het installeren en monteren van datacenters lossen wij ook als datacenter engineer problemen op bij bestaande datacenters. Netways Europe is dé importeur en Value-add distributeur, die met een team van specialisten zich onderscheidt door een consultatieve marktbenadering. Ons team heeft kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie.

Meer weten over een datacenter engineer van Netways Europe?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van een professionele datacenter engineer? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als de datacenter niet naar behoren werkt. Onze professionals gaan graag voor u aan de slag om te achterhalen waar het probleem zit. Onze specialisten weten alles op het gebied van datacenter oplossingen en slaan graag de handen ineen voor uw probleem. Naast ons aanbod voor ondersteuning bieden wij ook producten van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten aan, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten geselecteerd op kwaliteit.