Datacenter engineer nodig?

Bent u op zoek naar een datacenter engineer? Heeft u problemen met uw huidige datacenter en bent u op zoek naar een professionele vakman? Zoek dan niet verder en neem contact op met Netways Europe. Wij zijn specialist in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Netways Euope werkt met een groot team van specialisten om uw datacenter weer up to date te krijgen. Loopt u tegen problemen aan in uw datacenter en weet u niet wat u moet doen? Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij brengen u in contact met een datacenter engineer. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Datacenter engineer van Netways Europe

Op zoek naar een datacenter engineer? U bent bij Netways Europe aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professionele datacenter engineer. Wij werken met een team van specialisten die niet denken in problemen maar in oplossingen. Wij bieden u verschillende diensten aan. Denkt u bijvoorbeeld aan het installeren en monteren van een datacenter maar ook voor het oplossen van problemen in uw datacenter bent u bij ons aan het juiste adres. Netways Europe ontwikkelt zelf toepassingen die worden gebruikt in een datacenter. Wij staan voor een goede service en voor uitstekende kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring van 20 jaar weten wij als geen ander wat wij voor uw datacenter kunnen betekenen. Bent u op zoek naar een nieuw datacenter? Dan zorgen onze specialisten ervoor dat er een datacenter voor u op maat wordt gemaakt. Netways Europe werkt onder andere met Huawei. Huawei is een aanbieder die netwerkapparatuur levert voor data en opslag- spraak- en videodiensten. Huawei’s All-Optical Access Solution biedt uiterst betrouwbare gigaband-netwerken, geïntegreerde services, hoge QoS- en O&M-tools om een groene, veilige en stabiele netwerkarchitectuur voor last mile-toegang te bouwen. Wij zijn voor u dé leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en xPON.

Datacenter engineer nodig?

Heeft u binnen korte tijd een datacenter engineer nodig? We bieden producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen wij zelf diverse toepassingen die volgens onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten geselecteerd op kwaliteit. Netways Europe werkt op basis van een zeer klantgerichte methode. Onze medewerkers hebben kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen door onze diensten. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.