Datacenter engineer nodig?

Bent u op zoek naar een datacenter engineer? Bent u op zoek naar een bedrijf dat u een datacenter engineer aanbiedt? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij  Netways Europe. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan bij het ontwerpen en realiseren van uw datacenter. Bent u op zoek naar een datacenter uitbreiding of heeft u problemen met uw huidige datacenter? Onze experts staan u graag te woord. Als u op zoek bent naar een professionele datacenter engineer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met ADVA optical. Dit is een telecomaanbieder die netwerkapparatuur levert voor data, opslag- spraak- en videodiensten. ADVA heeft een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 1800 werknemers. Netways Europe is uw leverancier voor high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Netways Europe is gespecialiseerd in datacenter infrastructuur, technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Datacenter engineer bij Netways Europe

Op zoek naar een deskundige datacenter engineer? Als u op zoek bent naar echte experts bent u bij Netways Europe aan het juiste adres als datacenter engineer. Netways Europe is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan bij het ontwerpen en eventueel uitbreiden van uw huidige datacenter. Netways Europe werkt met een groot team van specialisten. Wij bieden producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern gewaarborgd is. Daarnaast ontwikkelen wij zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die geselecteerd zijn op kwaliteit. Wij bieden u maar liefst meer dan 20 jaar aan ervaring aan bij het ontwikkelen, aanpassen en upgraden van uw huidige datacenter. Wij werken altijd op basis van een zeer klantgerichte methode. Wij hebben kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Klinkt u dit als muziek in de oren? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de voordelen van Netways Europe.

Meer weten over datacenter engineer van Netways Europe?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Heeft u vragen over een storing of wilt u uw datacenter aanpassen? Wilt u meer weten over de passende opties van een datacenter engineer? U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen met al uw vragen over uw huidige datacenter. Wij nodigen u uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw datacenter.