Data center products nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat verschillende data center products aanbiedt? Bent u op zoek naar producten van Opticonnect, Adva, Packetlight, Huawei of Tejas? Wij zijn leverancier van al deze producten.  Wij beschikken over een professioneel en gemotiveerd team dat voor u klaar staat. Ons team heeft jarenlange ervaring in het vak en weet dus waarover het praat. Wij kunnen u voorzien van professioneel advies en helpen u met het opzetten en installeren van data center products. Elk product wordt op maat gemaakt zodat het goed aansluit bij uw bedrijf. Wij weten als geen ander dat het lastig is om een data center op maat op te zetten en daarom helpen wij u graag. Wij denken niet in problemen maar zorgen voor een passende oplossing als het niet naar behoren werkt. Voor ieder probleem is er een oplossing. Wij zitten al meer dan 20 jaar in het vak en zijn ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de regio. Wij bieden u het maatwerk aan waar u naar op zoek bent.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Data center products van Netways Europe

Op zoek naar data center products? Onze expertise is professioneel advies op maat te leveren voor uw netwerk. Wij hebben verschillende medewerkers in dienst die u kunnen helpen bij het inrichten van een data center maar die ook uw wensen kunnen verwerken in een data center op maat. Onze data center products kent vele mogelijkheden. Vele klanten gingen u voor en deze ervaringen delen wij graag met u.  Wij bieden u naast de vele producten ook een totaaloplossing aan. Deze totaaloplossing houdt in dat wij alle zaken van A tot Z regelen. Van het ontwerp van uw datacenter tot de benodigde aansluitingen. Dit geldt ook als u nog geen idee heeft over de inrichting van uw netwerk. Wij zorgen ervoor dat u passende data center products krijgt. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

Klantgerichte methode

Al onze support en service leveren wij op basis van een zeer klantgerichte methode. Wij vinden het belangrijk dat wij u aanhoren en uw wensen in kaart brengen. Wij proberen al uw wensen te verwerken in een passend data center zodat het volledig bij u en uw bedrijf aansluit. Wij werken niet vanuit een ‘standaard’ systeem maar geven elk project volledig maatwerk.  Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan om te kijken naar de mogelijkheden. Wilt u graag een data center in beheer hebben waarbij u met behulp van de bouwstenen die wij opzetten een goedlopend datacenter ontvangt? Wij zien u graag in ons kantoor in Houten!