Data center networking nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat data center networking operationeel houdt? Netways Europe biedt de ondersteuning waar u naar op zoek bent. Wij kunnen een data center networking inrichten of een data center op maat maken voor uw bedrijf. Wij bieden verschillende merken en producten aan, zoals Huawei. Al meer dan 20 jaar zitten wij in het vak en wij weten waarover wij praten. Wij hebben een groot vakkundig team bij wie u altijd met uw vragen neer terecht kunt. Wij hebben de nodige kennis en expertise in huis om u de hulp te bieden waar u naar op zoek bent. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode. Wilt u graag een data center opzetten en dit laten regelen door ons? Wij nemen de volledige taak op ons zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw data center networking. Wij zien geen problemen, maar werken in oplossingen.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Data center networking van Netways Europe

Is het bestaande netwerk van uw organisatie toe aan vernieuwing? Bent u op zoek naar een bedrijf dat specialist is op het gebied van glasvezel netwerk infrastructuren? Netways Europe helpt u met al uw vraagstukken op het gebied van architectuur, ontwerp en apparatuur voor netwerk infrastructuren. Wij ontwerpen en onderhouden een data center networking dat exact aansluit op de behoeften van uw organisatie. Investeren in een snel, flexibel en veilig data center networking is verstandig in een tijd waarin er steeds hogere eisen worden gesteld aan het IT-beheer van uw organisatie. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren. Wij beschikken over een groot team van specialisten die een diepgaande kennis hebben netwerk infrastructuren waarbij er een sterke focus is op glasvezelcommunicatie. Met onze consultatieve marktbenadering onderscheiden wij ons van andere netwerk providers. Onze methode is zeer klantgericht omdat wij u overal bij betrekken. Samen met ú gaan wij een netwerk opzetten dat aansluit bij uw organisatie. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met complexe netwerk infrastructuren en wij gaan met elke uitdaging enthousiast aan de slag. Met een datacenter op maat bent u klaar voor de toekomst.

Producten van hoge kwaliteit

Wij werken enkel met producten van hoge kwaliteit. We hebben alle fabrikanten zorgvuldig geselecteerd en de kennis is altijd intern geborgd. Ons uitgangspunt is namelijk: ‘Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet’. Onze specialisten weten waarover zij praten en diverse toepassingen zijn door henzelf ontwikkeld. Deze toepassingen worden gefabriceerd door fabrikanten die geselecteerd zijn op kwaliteit. Wij gebruiken voor een data center networking DWDM (Dense Wavelenght Division Multiplexing) in combinatie met Dark fiber. Met deze techniek is het mogelijk om de capaciteit van uw netwerk uit te breiden zonder meer vezels aan te hoeven leggen.

Vragen over data center networking?

Wilt u weten of wij iets voor uw organisatie kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten vertellen u graag meer over onze diensten. Wij bieden een breed dienstenpakket aan. U kunt bij ons terecht voor technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling en support en service. Kies voor een flexibel, snel en veilig netwerk dat 24/7 optimaal functioneert. Glasvezelcommunicatie is dé oplossing als u op zoek bent naar een netwerk dat moeiteloos nieuwe toepassingen ondersteunt. U kunt zich focussen op uw onderneming terwijl wij het network management voor onze rekening nemen. Wij gaan met elke uitdaging enthousiast aan de slag.