Data center engineer nodig?

Bent u op zoek naar een data center engineer? Heeft u een nieuw datacenter nodig of werkt uw huidige datacenter niet meer zoals het hoort? Onze experts staan graag voor u klaar.  U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van de medewerkers van Netways Europe. Wij gaan met u op zoek naar een passende oplossing voor uw problemen en vragen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van datacenters en het oplossen van problemen door één van onze data center engineer. Netways Europe werkt met een groot team van specialisten en biedt u meer dan 20 jaar ervaring aan op het gebied van het bouwen en oplossen van uw datacenter. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professionele en vakkundige data center engineer.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Netways Europe, de data center engineer

Functioneert uw netwerk niet optimaal? Bent u op zoek naar een data center engineer die zorgt voor een netwerk dat altijd goed presteert? Netways Europe is de specialist in netwerkoplossingen. Wij hebben veel kennis van netwerk infrastructuren waarbij onze focus ligt op glasvezelcommunicatie. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren. Als u ons inschakelt als data center engineer dan kunt u rekenen op een snel, veilig en flexibel netwerk dat 24/7 operationeel is. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouden van netwerkstructuren. Ons grote team van specialisten zorgt voor een netwerk op maat dat is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Wij zijn dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Als data center engineer gaan we samen met u kijken wat uw organisatie nodig heeft en maken wij een schaalbaar en betrouwbaar datacenter ontwerp. Het aanbod van onze diensten is breed. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (prestaging en testen), refurbisching & recycling en support en service. Er worden steeds hogere eisen aan uw netwerk gesteld maar met Netways Europe kan uw netwerk moeiteloos nieuwe toepassingen ondersteunen en bent u klaar voor de toekomst.

Klantgerichte methode

Netways Europe werkt op basis van een zeer klantgerichte methode. Dit houdt in dat we sámen met u werken aan de juiste oplossing. De producten waar wij mee werken zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Daarnaast ontwikkelen wij zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij geselecteerd hebben op kwaliteit. De term: ‘Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet’ is een belangrijk uitgangspunt binnen onze bedrijfsvoering. Onze specialisten weten waar zij over praten. Wij zijn innovatief en volgen alle ontwikkelingen op de voet. Wij maken gebruik van DWDM in combinatie met Dark fiber. Daardoor kunnen uw netwerk uitbreiden zonder meer vezels aan te hoeven leggen.

Vragen over data center engineer?

Wilt u weten of Netways Europe iets voor uw organisatie kan betekenen? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u bij ons aanklopt om uw netwerk te optimaliseren dan kunt u alles met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen voor een snel, veilig en flexibel netwerk waarmee u tijd en kosten bespaart. Wij bieden onze relaties vergaande technische en commerciële ondersteuning. Ook na levering zijn wij er voor u!