Data center engineer nodig?

Bent u op zoek naar een data center engineer? Heeft u een nieuw datacenter nodig of werkt uw huidige datacenter niet meer zoals het hoort? Onze experts staan graag voor u klaar.  U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van de medewerkers van Netways Europe. Wij gaan met u op zoek naar een passende oplossing voor uw problemen en vragen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van datacenters en het oplossen van problemen door één van onze data center engineer. Netways Europe werkt met een groot team van specialisten en biedt u meer dan 20 jaar ervaring aan op het gebied van het bouwen en oplossen van uw datacenter. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professionele en vakkundige data center engineer.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Netways Europe, de data center engineer

Op zoek naar een data center engineer? Bij Netways Europe bent u aan het juiste adres voor een expert in datacenter enginering. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Wij bieden u producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Hierdoor is altijd de kennis intern geborgd. U bent verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Daarnaast ontwikkelen wij zelf diverse toepassingen die volgens onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die geselecteerd zijn op kwaliteit. Netways Europe werkt onder andere met de producten van Huawei. Huawei is een aanbieder die netwerkapparatuur levert voor data en opslag- spraak- en videodiensten. Huawei’s All-Optical Access Solution biedt uiterst betrouwbare gigaband-netwerken, geïntegreerde services, hoge QoS- en O&M-tools om een groene, veilige en stabiele netwerkarchitectuur voor last mile-toegang te bouwen. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en xPON. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Wij zijn uw data center engineer!

Meer weten over data center engineer?

Wilt u meer weten over een data center engineer? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u goed van dienst kunnen zijn. Wij werken met verschillende producten zoals Huawei, Opticonnect, Adva, Packetlight en Tejas. Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen door onze diensten. Wij bespreken graag met u uw wensen voor het opzetten van uw datacenter. Daarnaast gaan wij graag voor u aan de slag als u problemen heeft met uw datacenter. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen.