Data center connectivity nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een data center connectivity op maat ontwerpt? Een data center opzetten is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Een aantal jaren geleden was dit nog niet noodzakelijk maar tegenwoordig heeft u enorm veel gegevens en die u in een passend programma wilt onderbrengen. Wij helpen u om een netwerk op te bouwen. Allereerst brengen wij uw huidige netwerk in kaart om te kijken naar een passend ontwerp voor uw bedrijf.  Wij hebben een team met experts voor u klaar staan die graag een data center op maat inrichten. Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Wij denken niet in problemen maar werken aan oplossingen. Wij zitten al meer dan 20 jaar in het vak en weten waarover wij praten. Wij weten als geen ander dat ieder bedrijf anders is en een eigen data center connectivity nodig heeft.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Data center connectivity van Netways Europe

Bent u op zoek naar een data center connectivity specialist? Wij hebben de nodige kennis en expertise in huis om u te voorzien van professioneel advies voor uw netwerk. Wij ontwerpen niet alleen uw data center op maat maar helpen u ook bij de realisatie en support. Wilt u graag gebruikmaken van meerdere diensten? Dan is de totaaloplossing misschien een optie voor u. Hierbij bieden wij u volledige ondersteuning aan voor het ontwerpen van een datacenter, de benodigdheden en het aansluiten van de apparatuur. U bent bij Netways Europe aan het juiste adres. Heeft u al een idee hoe u uw data center connectivity wilt inrichten of juist nog geen idee en wilt u graag advies? Voor beide gevallen bent u bij ons aan het juist adres.

Klantgerichte methode

Wij werken standaard met een klantgerichte methode omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden! Wij denken graag met u mee om een data center connectivity op maat te ontwerpen en dit kunnen wij alleen realiseren als wij uw wensen horen. U heeft een bepaald idee en daar willen wij graag naar luisteren. Wij nodigen u daarom ook uit op ons kantoor in Houten om in gesprek te gaan met ons. Wij zorgen ervoor dat uw data center volledig aansluit bij uw bedrijf. Dit doen wij door maatwerk toe te passen als het gaat over een datacenter of netwerk. Wij zeggen altijd zo: wij zijn niet degene die met het systeem moet werken, maar u!