Cloud networking nodig?

Wilt u gaan werken in de cloud en wilt u meer weten over cloud networking? Netways Europe heeft alle kennis in huis en de juiste producten om cloud networking mogelijk te maken. Werken in de cloud houdt in dat u werkt via een externe opslagplek (de cloud). Voor werken in de cloud heeft u een goede internetverbinding nodig om overal bij te komen. Deze internetverbinding moet veilig en stabiel zijn zodat u altijd verbinding kunt maken en uw werk kunt doen. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fyber Optic infrastructuren (glasvezel). Werken in de cloud betekent efficiënt werken omdat u op elk moment en vanaf elke plek kunt inloggen en bij uw documenten kunt komen. Wij begrijpen heel goed dat u geïnteresseerd bent in cloud networking en gaan graag voor u aan de slag voor een succesvolle emigratie naar de cloud. Migratie naar de cloud is een complex traject waar onze specialisten u graag bij helpen. Wij bieden producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Het uitgangspunt bij onze bedrijfsvoering is: ‘Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet’. Netways Europe ontwikkelt zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij geselecteerd hebben op kwaliteit.

ROADM

De PL-1000RO van PacketLight biedt ROADM-functionaliteit op basis van de meest geavanceerde next-generation golflengte-selectie switch (WSS) -technologie.

Lees Meer

Optical Amplifiers

Het PL-1000IL DWDM-platform van PacketLight is een 1U-chassis dat is ontworpen om een verscheidenheid aan optische toepassingen te ondersteunen, zoals het uitbreiden van het budget voor optische verbindingsvermogen voor het bouwen van lange afstands DWDM-oplossingen.

Lees Meer

Passive WDM

PacketLight’s PL-300 biedt passieve optische functies voor 4-96 DWDM-golflengte mux / demux, 4-16 CWDM-golflengte mux / demux, optische dispersiecompensatiemodule (DCM), optische add-and-drop (OADM’s), splitters en combiners.

Lees Meer

Flexibel netwerk

Voor cloud networking is het belangrijk dat u een netwerk heeft dat hoge snelheden heeft en grote hoeveelheden datatransport aan kan. Als u ons inschakelt om de transitie naar de cloud mogelijk te maken dan krijgt u een snel, veilig, stabiel en flexibel netwerk dat altijd functioneert. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van netwerken en ook voor u ontwerpen wij graag een netwerk op maat dat is afgestemd op de behoeften en wensen van uw organisatie. Als u een succesvolle digitale transformatie wenst dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Vragen over cloud networking?

Wilt u weten wat cloud networking precies inhoudt en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en diensten die wij aanbieden. Netways Europe werkt op basis van een zeer klantgerichte methode waarbij wij sámen met u kijken welke oplossing voor u het meest geschikt is. Wij kunnen de capaciteit van uw huidige netwerk uitbreiden zonder dat we meer vezels aan hoeven te leggen. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage, refurbishing & recycling en support en service.