ADVA support

/ADVA support
ADVA support2019-08-22T09:33:01+00:00

ADVA support nodig?

Bent u op zoek naar ADVA support? Bent u in het bezit van prachtige ADVA producten maar heeft u ondersteuning nodig? Bij Netways Europe bieden wij u onze service en ADVA support diensten aan. In de afgelopen jaren hebben wij vele relaties geholpen met het ondersteunen, verbeteren en het geven van advies voor een ADVA product. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, refurbishing en service. Wij zorgen ervoor dat wij u tijdens en na het realiseren van een ADVA product de nodige ondersteuning van ons krijgt en op ons terug kunt vallen.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Over Netways Europe

Op zoek naar ADVA support? Netways Europe zit gevestigd in Houten. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel).Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw vragen over datacenters en glasvezelcommunicatie. Wij werken met een groot team van specialisten die de nodige ervaring hebben opgebouwd in de afgelopen jaren. Wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring aan. Door onze klantgerichte methodes zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen wij zelf diverse toepassingen, die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten geselecteerd op kwaliteit. Wij bieden u een ruime kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie aan. 

ADVA support en service

Netways Europe biedt u zijn support en service aan na het in gebruik nemen van onze glasvezelcommunicatie. Wij blijven u ondersteunen bij het operationeel houden van uw netwerk. Wij bieden u onze service aan op basis van onze contracten. Wij beschikken over standaard contracten maar het is ook mogelijk dat u graag een op maat gemaakt contract wilt opstellen. Dit is uiteraard geen probleem. Bent u bij ons klant? Dan heeft u de beschikking over een support portal die u kunt raadplegen als u technische hulp nodig heeft. Wij bieden u ondersteuning aan in het toegang verlenen tot actuele documentatie, software updates en overige informatie. Daarnaast bieden wij u ondersteuning aan bij reparaties die vallen onder de garantie van onze leveranciers én wij verlengen de hardware garantie en het repareren van defecte units. Onze support gaat verder dan bij andere bedrijven. Onze klantgebondenheid staat hoog bij ons in het vaandel. Voor al uw vragen over onze ADVA support kunt u ons vrijblijvend benaderen. Wij vertellen u hier graag meer over.