ADVA products

/ADVA products
ADVA products2019-08-22T09:29:14+00:00

ADVA products nodig?

Bent u op zoek naar ADVA products? Zoek u een professioneel bedrijf die u kan ondersteunen, adviseren en kan helpen met ADVA products? Bij Netways Europe bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor technisch advies, refurbishing & recycling, support en service. Wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en onze klantgerichte methodes.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

ADVA products werken als bouwstenen

Onze ADVA products staan bekend om zijn intelligente, software-geautomatiseerde oplossingen die toekomstige generaties van netwerken kunnen voorzien. Daarnaast kunnen de AVDA products worden aangepast aan de toenemende bandbreedtevereisten. U kunt ADVA het beste omschrijven als een merk dat als bouwsteen dient voor de netwerken van morgen. Onze visie is in de afgelopen jaren niet veranderd. Wij verzenden opslagsignalen, videosignalen en spraaksignalen met native snelheden. Onze ADVA products maken het mogelijk om steeds meer gegevens te verspreiden over de hele wereld. 

Over Netways Europe

Netways Europe hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij steunen Oxfam Novib met het mogelijk maken van microfinanciering. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd in de netwerkindustrie. Wij bieden u onze uitstekende kennis aan van alle gangbare technieken. Wij zijn uw leverancier én specialist van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het geven van technisch advies, netwerk ontwerp assemblage, refurbishing & recycling en support en service. Wij werken met een groot team van specialisten en staan graag voor u klaar. Wij bieden u ADVA products aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij de kennis intern is gewaarborgd. 

Ondersteuning nodig bij ADVA products?

Heeft u ondersteuning nodig bij het ontwerpen van uw ADVA products of Ethernet- of glasvezelnetwerk? Wij zijn u graag van dienst! Wij bespreken graag met u uw wensen. Aan de hand van uw wensen maken wij een passend ontwerp waarbij te allen tijde wordt gekeken naar de beste oplossingen. Het is ook mogelijk dat wij uw aangeschafte netwerkcomponenten assembleren, pre-stagen en testen. Wij testen de ADVA products uitgebreid. In een gesimuleerde omgeving worden de producten getest. Hierdoor voorkomen wij verrassingen.

Netways Europe biedt u kennis van netwerk infrastructuren aan met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over ADVA products of wilt u graag een afspraak met één van onze specialisten maken? U kunt ons telefonisch en via ons online contactformulier bereiken.