ADVA CPE specialist nodig?

Op zoek naar een ADVA CPE? Door gebruik te maken van een ADVA CPE opent u de deur naar een dynamische service. U kunt met de ADVA CPE de snelheid van uw software wijzigen. Netways Europe vertelt u graag meer over de ADVA CPE in een persoonlijk advies gesprek. Wij bespreken graag uw wensen en de passende mogelijkheden voor uw datacenter. Onze medewerkers helpen u graag verder en vertellen u meer over de apparatuur die u kan toevoegen voor het inrichten van uw datacenter. Neemt u een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele producten en diensten die wij u aanbieden. Heeft u vragen? U kunt ons online contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Wat is ADVA CPE?

De afkorting CPE, uit ADVA CPE, staat voor Customer Premises Equipment. ADVA CPE is de hardware op locatie die zorgt voor aansluiting op het landelijke dekkende glasvezelnetwerk van Ethernet en internet diensten. In de afgelopen jaren is er veel werk verricht en ontwikkelen wij onze producten steeds weer opnieuw. Door de ontwikkelingen kunnen onze producten de bandbreedte upgraden. ADVA CPE creëert software-geautomatiseerde oplossingen die toekomstige generaties van netwerken zullen voorzien en kunnen worden aangepast aan de toenemende bandbreedtevereisten. Het merk ADVA is begonnen met een visie:  gegevens-, opslag-, spraak- en videosignalen verzenden met native snelheden en de laagste latency. In de loop der jaren is er veel veranderd, maar de visie van het merk ADVA is niet gewijzigd. Netways Europe is hier een groot voorstander van. Onze producten zijn de bouwstenen voor de netwerken van morgen en maken het mogelijk om gegevens over de hele wereld te transporteren.

Leverancier van netwerkoplossingen

Netways Europe biedt u een jarenlange ervaring aan op het gebied van netwerkapparatuur. Wij leveren data, opslag- spraak- en videodiensten. In de loop der jaren heeft ADVA een wereldwijde personeelsbestand verzameld van meer dan 1800 werknemers. U bent bij ons op het juiste adres als u op zoek bent naar een leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Door ons uitgebreide team van specialisten zijn wij in staat om u te voorzien van een netwerkontwerp, technische advies en assemblage. U bent bij ons in goede handen! Netways Europe biedt u ADVA producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. U bent verzekerd van de juiste kwaliteit. Wij staan bekend om onze zeer klantgerichte methode. Wij bieden u onze kennis aan van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie.